Behandelaanbod & werkwijze

U kunt bij mij terecht voor de behandeling van paniek- en/of angstklachten, trauma, somberheidsklachten, negatief zelfbeeld, lichamelijke klachten die onvoldoende door een medische oorzaak verklaard kunnen worden en het hebben van moeite met assertief gedrag.

Ik werk met bewezen effectieve behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en schematherapie. Mijn aanpak is doelgericht en ik sluit zoveel als mogelijk aan bij wat specifiek voor u goed werkt.

Werkwijze

De huisarts kan u aanmelden via ZorgDomein. Als ik de verwijsbrief van de huisarts heb ontvangen dan neem ik telefonisch contact met u op. Tijdens dit vrijblijvende (kosteloze) gesprek onderzoeken we samen of mijn zorg goed aansluit bij uw hulpvraag. Ook bespreken we praktische zaken als vergoedingen en of u de praktijk weet te vinden.

Daarna volgt er een intakegesprek van 60 tot 90 minuten. We bespreken uitgebreid de klachten en de behandeling die daar bij past. Indien wij beide achter het behandelplan staan plannen we samen de behandelafspraken in.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar is een verwijzing van de huisarts nodig. Neem ook uw identiteitsbewijs mee naar het intakegesprek.

Naar contact >>

Registraties

BIG Registratienummer: 59930606125
AGB persoonlijk: 94110549
AGB-praktijk: 94067700
KVK: 90133919

Aangesloten bij

Contact

 : 06-27265991
 : info@gzph.nl